Shërbimet tona

MONITORIMI I ALARMIT TË THYERJES

Pas montimit të alarmit në shtëpinë apo objektin tuaj ai është në vëzhgim 24/7. Në momentin e aktivizimit të alarmit në shtëpine apo objektin tuaj, Patrulla Intervenuese e kompanisë Bravo Security intervenon shpejt te objekti për të parandaluar thyerjen/vjedhjen dhe sipas rastit njofton edhe Policine.

Lexo me shumë

MONITORIMI I ALARMIT KUNDËR ZJARRIT

Pas montimit të alarmit në shtëpinë apo objektin tuaj ai është në vëzhgim 24/7. Në momentin që detektori i tymit apo zjarrit sinjalizon një alarm, sinjali transmetohet ne Qendren e Kontrollit të Bravo Security dhe operatorët tonë dërgojnë Patrullen Intervenuese për verifikim të gjendjes dhe njofton ekipet emergjente komunale për fikje të zjarrit dhe evitim të rreziqeve të tjera sipas rastit.

Lexo më shumë

Sigurimi me Panik Buton

Pasi të montohet Panic Butoni në shtëpin apo objektin tuaj ai është nën vëzhgimin tonë 24/7 dhe në momentin e aktivizimit të këti alarmi në shtëpine apo objektin tuaj, patrulla e kompanis tonë BravoSecurity intervenon shpejt te objekti i juaj dhe në rast problemi njoftojm edhe autoritetet perkatese.

Lexo më shumë

MONITORIMI I KAMERAVE

Bëjm montimin dhe monitorimin (nga Qendra e kontrollit dhe vetë klienti) të kamerave bashkohore të monitorimit permanent me kamera dhe qasje proaktive në sigurimin e objekteve, bën detektimin e hershëm të kercënimit/thyerjes dhe mënjherë dërgon patrullat intervenuese për parandalim të thyerjes/vjedhjes dhe njofton Policine.

Lexo më shumë

SIGURIMI I OBJEKTEVE ME ROJE FIZIKE

Sigurimi efikas i objekteve me punëtorë të sigurimit, brenda perimetrit të objektit, të cilët janë të uniformuar, të trajnuar dhe të licencuar, me mbështetje permanente të Qendrës së Kontrollit dhe Patrullave Intervenuese te Bravo Security.

Lexo më shumë

TRANSPORTI I PARAVE TE GATSHME DHE SENDEVE ME VLERE

BravoSecurity bëne transportin e parave dhe sendëve me vler, me ekipë të specializuara, përmes automjeteve të blinduara dhe me çanta profesionale të sigurise së lartë, si dhe me percjellje permanente me GPS,Video Monitorim etj.

Lexo më shumë

Shitja dhe montimi i të gjitha llojeve të paisjeve të sigurisë

BravoSecurity siguron gjitha paisjet që janë të nevojshme për sigruin e biznesit t'juaj dhe u'a montonë ato në mënyr profesionale dhe letë të menagjueshme nga vet ju.

Lexo më shumë

MONITORIMI GPS

Me ane te GPR-sës mund ta gjeni vendodhjen e vetures suaj në mënyr individuale dhe grupore.

Lexo më shumë

Kontakti

Na kontaktoni përmes Email-it tonë