Sigurimi me Panik Buton

panic_button

Pasi të montohet Panic Butoni në shtëpin apo objektin tuaj ai është nën vëzhgimin tonë 24/7 dhe në momentin e aktivizimit të këti alarmi në shtëpine apo objektin tuaj, patrulla e kompanis tonë BravoSecurity intervenon shpejt te objekti i juaj dhe në rast problemi njoftojm edhe autoritetet perkatese.

22,221 Comments