Your best partner!
Your best partner!
 

Partneri juaj më i mirë!

Kompania e Sigurimit / Security Company
Partneri juaj më i mirë
Partneri juaj më i mirë


Ju sigurojm siguri të sigurt...

Kompania e Sigurimit / Security Company  

ShËrbimet

Të gjitha shërbimet
Shtëpia dhe Banesa Private
Biznese të Vogla
Montorimi i Alarmave të Thyerjes

Montorimi i Alarmave të Thyerjes

Monitorimi i Alarmave të Zjarrit

Monitorimi i Alarmave të Zjarrit

Sigurimi me Panik Buton

Sigurimi me Panik Buton

Montimin e Kamerave

Montimin e Kamerave

Shitja dhe Montimi i te gjitha llojeve te paisjeve të sigurisë

Shitja dhe Montimi i te gjitha llojeve te paisjeve të sigurisë

Sigurimi me Roje Fizike

Sigurimi me Roje Fizike

Monitorimi GPS

Monitorimi GPS

Transporti i Parave të Gatshme dhe Sendëve me vlerë

Transporti i Parave të Gatshme dhe Sendëve me vlerë

PartnerËt tanË

logo logo logo logo logo logo logo

Kontakti

  • Address: Rr.Halil Alidema (Parku i Qytetit)
  • Phone: +386 (49) 947-900 +377(44) 888-552
  • Email: info@bravosecurity-ks.com
  • Website: www.bravosecurity-ks.com